Cum alegi un Dj pentru nunta ta?

Dj Bucuresti – consulta ofertele de pe Internet

Daca esti din Bucuresti, ai la dispozitie numeroase oferte din care poti alege un dj pentru petrecerile tale de botez, nunta, majorat si alte evenimente speciale. Internetul iti sta la dispozitie pentru a face alegerile corecte, mai ales ca, petrecerea nu este deloc reusita daca muzica este de proasta calitate.

Muzica este raspunzatoare de reusita unei petreceri, de aceea este foarte important ca aceasta sa fie pe masura asteptarilor si in concordanta cu preferintele organizatorilor si invitatilor.
In Bucuresti se organizeaza cele mai multe petreceri din tara, motiv pentru care si experienta dj-ilor este pe masura. Insa, nu intotdeauna portofoliul acestora reflecta si realitatea. De aceea, indiferent de petrecerea pe care o organizezi, fie ea botez, nunta, cununie civila, majorat, etc., trebuie sa te bazezi pe recomandari si, in cele din urma, pe intuitie.

Ca sa fii sigur (a) ca ai facut alegerea corecta, este bine sa te intalnesti cu Dj-ul pe care l-ai ales pentru animarea muzicala a petrecerii tale, sa discutati despre oferta lui de servicii, sa urmaresti cateva filmari de la evenimente ca sa vezi care este atmosfera pe care o creeaza cu muzica sa. Daca te-a convins, poti trece la etapa urmatoare.

Chiar daca ti s-a recomandat un anumit DJ, este bine sa discuti cu acesta, sa-i spui care sunt asteptarile tale si care este stilul muzical care iti convine cel mai mult. Ar fi pacat ca tematica petrecerii sa nu fie in concordanta cu muzica aleasa de Dj. Spune-i absolut tot ce crezi ca este important despre tematica petrecerii ca sa stii ca muzica este aleasa intocmai. Nimeni nu ar vrea sa asculte manele la o petrecere de lux.

Un Dj cu experienta trebuie sa faca alegeri muzicale inspirate, care sa atraga invitatii pe ringul de dans. Nu este suficient sa fie puse hituri vechi si noi ca petrecerea sa fie una reusita. Alegerea pieselor muzicale in functie de fiecare moment al petrecerii este foarte importanta pentru o petrecere memorabila.