Perzonalizeaza-ti invitatiile de botez

Botezul este si va fi primul eveniment important din viata copilului tau, lucru care prezinta o incarcartura emotionala puternica pentru parinti, bunici si nasi deopotriva. Insa, dupa slujba botezului in sine, totul se finalizeaza cu o petrecere - care este una dintre grijile si dorintele oricarui parinte, in acelasi timp. Si cum toate acestea trebuie sa fie anuntate cu mare fast, parintii vor avea nevoie de “echipament adecvat” -  invitatiile de botez.

Astfel de invitatii de botez  le poti gasi usor si oriunde, insa nu asta este problema. Problema se agraveaza in momentul in care trebuie sa te hotarasti asupra unui singur model, deoarece ofertele sunt destul de bogate si variate. Poti alege de la invitatiile traditionale si pana  la cele mai moderne, extrem de vesele si adaptate evenimentului. De asemenea, daca sarbatoriti intr-un cadru festiv sau cu o tematica anume, poti alege invitatii de botez personalizate.
Fiind un eveniment unic si special, probabil vei evita sa alegi inviitatiile standard, care dau impresia de produse de serie. Cu siguranta vei dori sa iti personalizezi invitatiile. Personalizarea acestora este un concept care se bazeaza pe urmatoarele aspecte:
  • Informatii personale – fiind primul si cel mai important aspect din cadrul personalizarii. De preferat ar fi integrarea creativa a acestora in ansamblul invitatiei de botez.
  • text personalizat – poti opta pentru un text general sau pentru un text original si unic.
  • culori – paletele de culori folosite la invitatii  ar fi de preferat sa fie in concordanta cu cele folosite in cadrul evenimentului.
  • tema evenimentului – daca ai minte o anumita tema pentru petrecerea de botez, aceasta poate fi integrata creativ in design-ul evenimentului.

Prin folosirea unor astfel de invitatii de botez, poti oferi fiecarui invitat sansa de a simti importanta pe care i-o acorzi, precum si ocazia de a se bucura din plin de un astfel de eveniment.