RCA ieftin de la Romasig

Anul 2010 a fost un an de turnura pentru posesorii de autovehicule, fiind anul in care obtinerea unei polite de asigurare RCA a devenit mult mai usor de obtinut. Daca pana la acel moment, incheierea unei astfel de polite implica drumuri, timp pierdut si energie consumata in van pentru intalniri si cautarea unei oferte cat mai bine adaptate bugetului fiecaruia si cat mai potrivita asteptarilor personale, din 2010 utilizatorii de internet au avut la dispozitie politele de RCA online.

Mult mai usor accesibile si mult mai usor de obtinut, aceste polite sunt la indemana oricatui internaut si nu numai, la romasig.ro . De ce Romasig? Pentru ca nicaieri in alta parte nu veti gasi mai la indemana decat aici toate ofertele asiguratorilor acreditati in Romania de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), organismul care are ca rol aplicarea legislatiei din domeniul asigurarilor, astfel incat consumatorii de astfel de produse – printre care si RCA (o asigure obligatorie, de altfel), sa fie protejati. Pentru ca la Romasig puteti avea toate aceste oferte personalizate in numai cateva minute si cu doar cateva click-uri. Tot ce trebuie sa faca orice posesor de autovehicul care este interesat de o polita RCA online si mai ales de o polita RCA ieftina de la Romasig, este sa completeze cateva date legate de autovehiculul care se doreste a fi asigurat si cateva date legate de sofer.

In timp real, cu ajutorul calculatorului de RCA de pe site ii vor fi generate costurile politei RCA si oricine va putea sa isi aleaga polita care i se potriveste cel ma bine. Si daca nu v-a convins nici acum, Romasig livreaza acasa in numai 24 de ore orice polita RCA ati alege - fara bataie de cap, fara costuri suplimentare, polita vine gratuit, si poate fi platita direct la livrare.