Pentru a trăi în această lume nebună, trebuie să te adaptezi. Trebuie să fii în ton cu noile tendinţe, să arăţi cât se poate de bine şi să ai fiţe maxime. Chit că eşti fată sau băiat. Această diferenţiere pe bază de sex e oricum perimată, pe de o parte datorită faptului că femeia e la fel de agresivă ca un bărbat, înţelegându-şi prost feminitatea şi încercând să preia puterea prin atribute ce nu i s-au dăruit de la mama natură, iar pe de alta, datorită faptului că ideea de bărbat nu mai e nici cea tradiţională, cu care ne-am obişnuit. În cele ce urmează, ne vom concentra atenţia nu asupra magnificei specii de femei, relativ nou apărută, ci asupra bărbatului-nu-tocmai-bărbat.
Unii îi numesc faggets, termen care rostit în anumite ţări te face pasibil de o pedeapsă ce presupune ani bunicei petrecuţi în închisoare, alţii le zic gay. Dar nu ei sunt problema, ci majoritatea ce se ascund folosind termenul de metrosexuali. Metrosexualii sunt, aşa cum îmi place mie să îi numesc, homosexualii care încă nu au aflat că sunt homosexuali, dar despre care toată lumea ştie adevărul.
Pentru a fi mai explicită în această mică dezbatere a mea, voi exemplifica prezentându-vă un personaj. Nu am să mă obosesc să îi caut un nume, deoarece e fictiv şi nu contează. Cert e că lumea îi spune pe nume doar când e de faţă. Când dispare cu alte treburi, este supranumit Prinţesa. De ce este acest om supranumit Prinţesa? Datorită activităţilor sale efeminante. Printre acestea se numără: gesturi feminine, grijă şi atenţie la cel mai mic detaliu în privinţa aspectului fizic, frecventarea unor locuri privite ca fiind exclusiv destinate femeilor, precum saloane de cosmetică, mirosul extrem de puternic de parfum de firmă, ce se poate simţi pe o rază de 10 kilometri, chiar 12, după cum mi-au confirmat anumite persoane cu un iz extrem de dezvoltat. Să detaliem puţin despre partea cu salonul de cosmetică. Prinţesa este un muşteriu ce frecventează acest sanctuar cu regularitate, pentru diverse activităţi, dureroase sau plăcute deopotrivă. Printre acestea numărăm: epilat, inghinal, axial, dorsal, pe pectorali, pe picioare, pensat de sprâncene, vopsire de sprâncene, coafat, aranjat sau vopsit de păr, manichiură sau pedichiură, masaj. Întreaga gamă de servicii oferite de un salon de cosmetică ce se respectă e la dispoziţia acestui nou tip de mascul.
Ce e ciudat la acest om, mă veţi întreba? Şi aici intervine intriga. Nimic, înafara faptului că susţin că nu sunt gay, însă comportamentul extrem de feminin îi trădează cu disperare.
Pentru exemplificare, să o urmărim pe Prinţesă, în măiastra artă a dialogului:
-Mie îmi plac ăstia gay. Îs super tari, poţi merge cu ei la cumpărături, îţi dau sfaturi, ştiu să aleagă haine mişto, arată bine şi sunt de treabă, spune o fată oarecare.
Prinţesa aude această replică şi se burzuluieşte:
-Ce treabă ai tu cu faggetsii ăia scârboşi? Faggets! Ce tot vorbeşti acolo despre ei?
După anumite studii psihologice, s-a demonstrat că reprimarea unor anumite sentimente în legătură cu persoana ta te face să urăşti tocmai tagma socială din care faci parte.
O altă discuţie exemplificatoare ar putea fi şi aceasta:
-Mie îmi place să mă aranjez şi să mă îngrijesc. Nu văd care-i problema, ce, dacă-s tip n-am voie? Mie aşa îmi place.
Nici o problemă, doar până la punctul în care deosebeşti rozul de ţiclam, care este testul definitoriu. A fost aplicat, de către mine personal, pe o serie de bărbaţi indecişi în ceea ce priveşte sexualitatea lor, precum şi pe o serie de bărbaţi cât se poate de heterosexuali. Bănuiesc că vă imaginaţi deja rezultatele.
O ultimă vorbă despre această Prinţesă , şi poate chiar cea mai revelatoare, e faptul că îi place să se laude cu aventurile sale sexuale şi cu victimele pe care le-a făcut, în rândul femeilor, bineînţeles. A nu se înţelege că nu noi nu apreciem orgoliul masculin pentru ceea ce este el, în esenţa lui, dar dacă ai depăţit adolescenţa şi continui să te lauzi cu o asemenea fervoare, în legătură cu asemenea teme, ai o problemă.
Cu aceasta am încheiat analiza noastră pe această seară. Acest personaj extrem de complex ne va bântui multă vreme de acum înainte gândurile, cluburile şi vieţile, dar va fi de asemenea şi o bună sursă de amuzament, pentru cei care nu au reuşit să depăşească anumite tabuuri. Pentru noi, cunoscătorii, sursa de amuzament va fi întotdeauna prostia unor personaje şi discrepanţa între ceea ce sunt ele şi ceea ce pretind ele că ar fi.
P.S. Dacă vă regăsiţi în această descriere, tineţi minte: umorul nu dăunează sănătăţii, din contră, îi face al naibii de bine.
P.S. (2) : Aceasta nu este o odă închinată masculinităţii. Aceasta are metodele sale proprii de a se lăuda singură, atunci când e cazul. Nu are nevoie de suplimente nutritive.