Curatenie pentru domeniu hotelier

In domeniul restaurantelor , irmelor de catering si al hotelurilor curatenia este cel mai important atuu. Fara o curatenie impecabila orice afacere de acest gen este sortita falimentului.
Clientii cauta intodeauna atat confort, o servire de calitate cat si servicii impecabile.
Stim din proprie experienta  ca odata ajunsi intr-un restaurant sau hotel si vasele sau lenjeriile  nu sunt curate, sau chiar daca sunt curate, au pete, avem indoieli privind igiena si preferam sa plecam in cautarea altui loc ce indeplineste normele noastre personale de igiena.
Produse curatenie horeca de cea mai buna calitate gasiti pe siteurile sau la magazinele de nisa la preturi avantajoase pentru afacerea dumneavoastra.
Aceste produse au o putere de curatare ridicata indepartand cu succes o foarte multe forme de murdarie de la pete de mancare, ulei, creme,farduri, etc.
Indiferent ce doriti sa curatati si dezinfectati trebuie sa alegeti produsele potrivite cu un raport avantajos calitate-pret. Nu sunt utile produsele ieftine si slabe dar nici cele extem de scumpe dar care curata la nivelul celor ieftine.
Trebuie sa mai fiti atenti la achizitionarea de produse curatenie horeca si daca acestea au sanse sa atace tesaturile sau obiectele pe care doriti sa le curatati (este mentionata pe eticheta fiecarui produs gama de aplicare)precum si daca sunt ecologice si corespund normelor de protectie.
In acest domeniu, detergentii si alte produse de curatenie sunt folositi la o scara mult mai mare decat intr-un apatament obisnuit. Daca nu sunt ecologice, in momentrul in care apa menajera este evacuata, substantele ce se dizolva in urma descompunerii, nu vor fi nenocive astfel afectand mediul inconjurator si poluandu-l.
In acest sens este bine sa va documentati direct la personalul ce va recomanda produselesau pe internet si sa mentionati in mod express la cumparare ca vor fi folosite in cantitati mari si doriti sa protejati mediul.