Organizare pentru mini-vacante la Disneyland

Din pacate cele mai multe concedii la Paris nu sunt suficient de lungi incat sa permita o vizita la Disneyland Paris ca la carte, in care cei care viziteaza sa se poata bucura de toate atractiile de aici. Ca o regula nescrisa, se poate spune ca minimul de timp ce poate fi petrecut la Disneyland-ul european astfel incat sa poti spune ca ai intrat in atmosfera de aici si ca stii despre ce e vorba, este de trei zile.

Trei zile ar fi practic suficiente pentru turistul obisnuit (sigur, regula nu prea mai e valabila daca ne gandim la o familie cu copii indragostiti de personajele Disney si care cu greu vor putea fi despartiti de locurile lor preferate) sa descopere cateva dintre cele mai importante repede turistice de la Disneyland Paris. Prima zi a vacantei, sau a mini-vacantei in cazul cel mai nefericit, este cea mai importanta din punct de vedere al planificarii vacantei. In mod obisnuit, cea mai mare parte a timpului in prima zi o veti pierde cu aterizarea la Paris, cu gasirea unei modalitati de a ajunge la hotel, cu cazarea, iar in principiu daca nu organizati lucrurile judicios s-ar putea sa va alegeti cu o zi pierduta din start. Organizare judicioasa inseamna in primul rand sa gasiti un zbor cat mai devreme, apoi sa va organizati inca dinainte de plecare transferul de la Aeroportul Charles-de-Gaulle la Disneyland cu una dintre masinile de la www.aeroshuttletransfers.ro - veti fi asteptat la aterizare, si condus in cel mai scurt timp chiar in fata hotelului, in deplin confort. Cu cat hotelul este mai aproape de zona de agrement de la Disneyland, cu atat mai putin timp veti pierde pe drumuri inutile.

Tinand cont de aceste trei reguli, veti economisi o jumatate de zi, pentru un pranz tarziu 100% frantuzesc si apoi ceva distractie pe cinste la Disneyland, caci in sezon de varf Disneyland-ul european este deschis chiar si pana la 11 seara.