Cum functioneaza reflexologia

Nu exista un raspuns simplu pentru aceasta intrebare. Sunt mai multe explicatii posibile, insa nici un rspuns imediat si categoric. Exista mai multi factori implicati in procesul de functionare a reflexologiei, insa cert este ca aceasta intr-adevar functioneaza. Rezltatele sale au fost resimtite de nenumarate ori de catre persoanele care au fost supuse unor sedinte de reflexologie, fiind dovedite si prin studiu stiintific.

Eu cred ca noi suntem niste fiinte complexe si minunate imbinand in alcatuirea noastra, aspecte ale mai multor dimensiuni-trupeasca,emotionala,mentala si spirituala. De multe ori, pentru realizarea adevaratei vindecari, trebuie sa aiba loc anumite modificari la toate nivelurile. Schimbarile in dieta si alimentatie faciliteaza procesul de vindecare in majoritatea cazurilor. Exercitiul fizic este, la randul sau, esential.

Transformarile survenite in modul de a gandi si in atitudine pot fi pentru unii cheia unor schimbari majore. Deschiderile care apar in planul constiintei si exercitiului spiritual sunt, de asemenea, foarte importante. Reflexologia se constituie intr-un instrument extrem de puternic pentru realizarea schimbarii la nivelul corpului fizic. Totodata, acesta poate genera transformari majore in cadrul dimensiunii intelectuale si a celei emotionale.

In ceea ce ma priveste cunosc numerosi oameni care mi-au spus ca in urma unei serii de sedinte sunt mai fericiti si se simt mai energici si mai optimisti. In multe dintre cazuri, schimbarile sunt evidente atat pentru practicant, cat si pentru familia clientului. Ochii lor isi recapata lumina, miscarile le devin mai putin greoaie, iar spiritul lor este mai impacat.