Cum alegem camere de supraveghere de exterior

Camerele de supraveghere de exterior sunt variate, iar din acest motiv trebuie sa cunoastem foarte bine functiile de care un astfel de aparat beneficiaza si ce anume putem face sau cum ne ajuta acestea. 

Atunci cand alegem o camera video de supraveghere exterior trebuie sa tinem seama de infrarosu, de nevoile pe care trebuie sa le satisfaca, de functiile ce trebuie indeplinite, cat si felul iluminatorului sau distanta pe care fisa tehnica a camerei ne-o recomanda. Infrarosul camerei este foarte important deoarece tipul lui poate sa regleze intensitatea imaginii si calitatea acesteia. Daca dispozitivul are un iluminator ce nu primeste suficiente resurse atunci el va reda miscari pe o distanta mult mai mica. Intensitatea curentului este astfel un factor foarte important pentru o camera de exterior cat si pentru buna functionare a acesteia deoarece daca intensitatea nu este suficienta atunci vom avea probleme de transmisie buna. Cititi cu atentie fisa tehnica a camerei de supraveghere achizitionate. Toate au o distanta recomandata si pe buna dreptate aceasta trebuie respectata.

Trebuie sa fiti insa si constienti de faptul ca daca utilizati o camera cu iluminator infrarosu, atunci aceasta va reda o imagine mai putin calitativa. Gradul de uzura este foarte important pentru camerele de exterior, deoarece au avut loc foarte multe modificari climatice in ultimul timp, motiv pentru care trebuie sa optam pentru o camera de exterior realizata dintr-un material mai rezistent. Majoritatea camerelor insa pot functiona intre plus 50 de grade si minus zece grade. In cazul in care stiti ca trebuie sa montati o camera intr-o zona expusa vremii, de pilda unde bate soarele foarte tare la amiaza sau ploua exagerat cand e vreme rea, cel mai indicat este sa utilizati carcase de protectie special create pentru acest tip de camere. De regula ele sunt alimentate electric, fiind foarte bune, deoarece in lipsa lor, fie se poate defecta sistemul de supraveghere, fie poate lua foc in cazul in care temperatura este foarte mare.