Cele mai accesibile destinatii austriece de ski

In ceea ce priveste statiunile de ski cele mai apreciate din Europa, Austria ocupa un loc privilegiat, oferind turistilor partii si oportunitati de cazare la preturi foate bune, fara sa fii nevoit sa faci vreun credit la banca inainte sa pleci in vacanta. Chiar si asa, exista si oferte ski Austria mai scumpe, mai exclusiviste, unde poti cheltui o mica avere ca sa te simti bine, atat pentru cazare cat si pentru o cina luxoasa sau pentru facilitatile apres-ski. La extrema cealalta, sunt statiunile accesibile, statiunile ieftine, care sunt in topul preferintelor turistilor pentru acest lucru, insa fara sa faca rabat de la calitate.

Soelden
este una dintre aceste statiuni, extrem de populara si de aglomerata, unde ofertele de cazare sunt dintre cele mai variate si accesibile, fara sa mai vorbim ca restaurantele ofera meniuri deosebite la preturi mici sau intervale happy hour, convenabile pentru oricine, fie pentru pranz fie pentru o gustare sau o ciocolata fierbinte. Nu numai cazarea si mancarea sunt ieftine aici, ci si skipass-ul, pe care il poti lua fie pe o zi intreaga, fie pe intreaga perioada de sedere. De asemenea, lectiile de ski sunt ieftine, la fel ca si echipamentul pentru ski care poate fi inchiriat la un pret rezonabil.

Mayrhofen
este si ea una dintre statiunile accesibile din punct de vedere financiar din zona alpina a Austriei. Foarte populara si ea, beneficiaza de o serie de scoli de ski, pentru adulti sau pentru copii, unde cursurile sunt destul de accesibile, in general. Pentru zona de ghetar, Hintertux, unde se poate schia de asemenea, mijloacele de transport din Mayrhofen sunt gratuite.

Una dintre statiunile din zona Ski Amade – celebra in zona alpina a Austriei – Schladming ofera locuri de cazare la preturi rezonabile, in general la indemana pentru orice categorie de turisti care prefera sa schieze in Austria.