Oferta locuri de munca

De-abia absolvind studiile superioare, bineinteles ca imi caut un loc de munca. Asa ca incep si caut ca o persoana constiincioasa. Incepand cu site-uri specializate, pana la cele “cu de toate”, gen tocmai sau mercador. Pe cele specializate sunt anunturi bine intocmite, coerente, serioase, in care sunt specificate cerintele, atributiile si responsabilitatile.

In schimb rasfoiesc si tocmai-ul si gasesc un post care mi s-ar potrivi ca si incadrare asistent manager. In cadrul unei companii serioase ai nevoie de putina experienta si destule cunostinte pentru a-l ocupa. Deschid anuntul, iar persoana respectiva care facea angajarea, un barbat, avea nevoie de o fata cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, draguta, disponibila la program prelungita, multifunctionala si cunostinte operare pc.

Mai mult din curiozitate sun: ma intreaba daca stiu sa operez pe calculator, ii raspund ca da, doar ce am terminat facultatea. Raspunsul lui fu in schimb ”da, da, nu conteaza”; imi spune ca daca sunt interesata sa ma duc acum la sediul lor, intr-un apartament din oras. Bineinteles raspunsul a fost sa ma astepte mult si bine.

Mai bine stau acasa citind o carte.