Invitatiile de nunta clasice, solemnitate si sobrietate la preturi foarte bune

Clasicul nu moare niciodata. In moda, din punct de vedere al stilului, chiar si in cazul invitatii nunta. Invitatiile de nunta clasice sunt atat de cautate pentru ca impun o nota de sobrietate, aduc un aer usor vintage marelui eveniment din viata mirilor. In plus, ele sunt apreciate si de cei tineri, si de cei mai in varsta si nu exista riscul sa nemultumesti pe vreunul din ei. Happy Cards, magazin online specializat in comercializarea de invitatii de nunta si botez si accesorii, nu a omis acest detaliu si l-a fructificat prin niste modele deosebite de invitatii clasice si papirus cu o serie de caracteristici deosebite.

Textul invitatii nunta clasice este printat pe un carton fin, matizat, pentru a scoate mesajul in evidenta, incadrat de un chenar realizat dintr-o linie usor embosata. Unele invitatii au textul pus pe un carton cu aspect de rama, altele au elemente grafice tridimensionale, flori cu sclipici sau chiar mirii in centrul unei inimioare albe. Decorul cartonului unde apare textul este special gandit pentru a se asorta cu fontul textului si mesajul transmis. Pentru cei care pefera papirusul ca element clasic, invitatiile de nunta in forma de papirus sunt alegerea perfecta. Simple sau cu imprimeuri si desene cu mirii, cu un design placut, invitatiile papirus pot fi comandate pe diferite culori si pot da o nota de solemnitate evenimentului la care vor participa invitatii. Cele 20 de modele diferite de invitatii clasice, si 17 de invitatii papirus sunt fie pe orizontala, fie pe verticala, plicurile in care vin fiind mate si adaptate marimii invitatiei. In plus, culoarea tiparirii textului poate fi aleasa de client, in afara unor culori specificate de producator, care nu pot scoate in evidenta textul pe fondul respectiv.

Daca nu va grabiti, livrarea invitatii nunta se face in maxim trei zile lucratoare, transportul este gratuit daca comenzile depasesc 250 de lei, facandu-se prin posta sau prin curierat rapid. Daca sunteti in criza de timp, se accepta si onorarea urgenta a comenzilor, in 24 de ore, insa contra unei taxe suplimentare de 50 de lei. Comenzile pot fi preluate fie pe e-mail, fie prin telefon sau prin completarea formularului online disponibil pe site.