Danseaza, canta si distreaza-te cu Adamos Band

Nuntile din Moldova sunt diferite de cele din restul tarii. Veselia, buna-dispozitie, apetitul moldovenilor pentru distractie si umorul debordant scot in evidenta nuntile de pe plaiurile lui Stefan cel Mare. Cu alte cuvinte, daca vrei sa participi la o nunta si dimineata sa nu mai poti sta pe picioare de atata dans, ras si cantat atunci neaparat trebuie sa vii in Moldova. Si unde te simti mai moldovean decat in fosta capitala a tarii, in dulcele targ al Iasiului. Insa, pe langa farmecul aparte al zonei, o nunta reusita are neaparat si formatie.

Daca te gandesti sa faci pasul cel mare si sa te casatoresti, atunci trebuie sa apelezi la specialistii in muzica buna si distractie garantata: Adamos Band - formatie nunta. Zece tineri cu studii in curs sau terminate in cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” – Iasi sunt gata sa se puna pe cantat si intretinut o atmosfera incendiara chiar la nunta ta. Instrumentele lor – trombonul, trompetele, tuba, bass-ul, chitara, percutia, clapele, impreuna cu cele doua voci splendide ale solistelor vor recrea atmosfera din marile sali de concert ale lumii, aducand un plus de dinamism intregii seri speciale din viata mirilor.

Adamos Band - formatie nunta nu inseamna doar muzica buna si antren. Premiile la numeroase concursuri si charisma membrilor band-ului ii recomanda pe cei zece tineri ca fiind profesionisti desavarsiti ai acordurilor dansante si notelor atinse perfect, „muscate” sau „rotunjite” in asa fel incat invitatii sa uite de tot si sa se distreze cat pot pe ringul de dans. Calitatea intepretarii Adamos Band - formatie nunta este demonstrata si de videoclipurile disponibile pe site-ul oficial adamosband.ro, acolo unde gasiti si instantanee de la cele mai importante petreceri la care au luat parte membrii band-ului, inclusiv un bal de caritate sau un concert intr-un pub. Astfel, veti lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Daca nu esti prea convins, atunci poti citi si testimonialele, gandurile scrise din inima de cei pentru care a cantat Adamos Band - formatie nunta, grupate sub titlul „Ce spun altii despre noi”. Asadar, bate palma cu Adamos Band si lasa-te purtat de acorduri elegante si dansante alaturi de persoana iubita!