Alegerea unui copiator, floare la ureche daca stii ce sa cauti

Copiatorele digitale sunt scumpe si destul de greu de achizitionat daca vrem ceva de calitate la un pret bun. In lipsa de un buget prea consistent, multi apeleaza la Inchirieri copiatoare. Cum sa nu cadem in plasa specialistilor de acolo si sa luam echipamente cu randament mic? Raspunsul il gasiti in continuare. Inainte de toate, ar trebui sa stabilim daca vrem sa-l folosim doar pentru printat, sau poate si pentru printat local, in retea, fax, scanarea unor documente.

Daca vreti unul multifunctional atunci va trebui sa inchiriati si alte echipamente optionale care sa va asigure buna functionare a copiatorului. Cei de la Inchirieri copiatoare va pot sfatui in acest sens pentru a nu face alegeri gresite si a investi bani fara rezultate palpabile. Un alt element important pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand apelati la Inchirieri copiatoare este daca vreti o copiere color sau monocrom. Evident, copiatoarele color sunt mai scumpe si cu 50-80% decat unul monocrom, asa ca gama de copiatoare hibride e de preferat-se poate schimba rapid modul de printare. Copiatorele cu gel, o noutate in domeniu, va pot scapa de costuri mari si calitate nu tocmai buna la printare, dar si de tonerul atat de pretentios. Urmatorul pas este sa decideti cat de mult aveti nevoie sa copiati si sa printati. Daca aveti un volum imens de lucru, atunci este esential sa luati de la Inchirieri copiatoare un copiator de mare putere, cu viteza foarte mare de copiere-nu vreti sa asteptati ore intregi sa termine o sarcina ca sa inceapa o alta, asa ca memoria sa trebuie sa fie cat mai mare. De asemenea, tineti cont si ce fel de printare doriti-daca vreti fata verso, apelati la copiatoare hibrid cu programe speciale de printare dublu fata. Intr-un final, stabiliti ce tip de copiator digital preferati si ce marca, in functie de specificatiile tehnice. De preferat ca oricare ar fi el, copiatorul sa fie conectat in retea pentru ca toate operatiunile facute de operatori sa fie simple, naturale, si fara a presupune deplasarea lor dintr-o camera in alta, scutind astfel timpul de procesare a comenzilor.

La inchiriere se primeste garantia echipamentelor aflate in chirie, personalul e instruit cum sa foloseasca echipamentul, instalarea e „din partea casei”, la fel si configurarea. Unele pachete de inchiriere inclus si consumabile si schimbarea/depanarea lor, asa ca se merita. In plus, orice defectiune semnalata e remediata intr-un timp garantat prin contractul de inchiriere.