Trei moduri de a purta o singura camasa dama – Fii trendy in fiecare zi

Camasile de dama sunt de obicei purtate cu o pereche de blugi, atunci cand vrei sa te simti bine la o iesire cu prietenii. Dar o camasa poate fi accesorizata in numeroase moduri, cat mai creative posibil, astfel incat sa adopti stiluri diferite, cu minimum de efort.

Azi am ales din oferta www.ppt.ro o camasa simpla, asa-numita bluza office, pe care sa o porti in mai multe moduri. Aceasta poate sa fie alba ori cu imprimeuri, tot ce ai de facut este sa ai grija sa nu combini mai multe printuri; daca ai camasi dama ieftine albe, cauta pantaloni si alte piese cu imprimeuri, in caz contrar, mergi pe o singurs culoare pentru restul elementelor tinutei tale.

Casual-retro

Pentru un look casual, pe care il poti adopta atat la servici, cat si la intalnirile cu prietenii, combina una dintre camasi dama ieftine din garderoba ta cu o pereche de jeansi uni, fie albi, fie intr-o culoare puternica. Adauga sandale cu tocuri late ori wedges si completeaza tinuta cu o curea intr-o culoare neutra. O alta idee de tinuta confortabila si usor de purtat este combinarea camasii cu un maieu simplu si o pereche de colanti. Poti lasa camasa descheiata la cativa nasturi, pentru a lasa la vedere maieul. Ca accesorii, poarta cizme inalte si o curea asortata la acestea.

Dezordine studiata
Daca vrei sa fii feminina, dar foarte moderna, foloseste una dintre modelele simple de camasi dama ieftine pentru a crea un look usor dezordonat, insa foarte boho-chic. Ai nevoie de o camasa si o fusta – alege o lungime si un model care sa te avantajeze. Pentru club, o fusta mini cu paiete este perfecta, iar pentru o zi in oras combina camasa cu o fusta cu animal print si baratari late, care sa aminteasca de stilul Reginei Sheba.

Camasi dama ieftine pentru sezonul rece

Toamna sau in zilele reci de vara, combina o camasa cu o fusta maxi. Poarta camasa peste un maieu, adaugand o curea lata peste camasa, pentru a obtine un look messy. Adauga un colier supradimensionat si esti gata sa iei cu asalt orasul cel mare.