La ce foloseste masina de excavare Trench Cutter in constructii


Tehnologiile moderne folosite in domeniul constructiilor sunt performante cu fiecare an care trece, deoarece si proiectele de constructii au devenit mai complicate, terenurile pe care se lucreaza sunt mai dificil de accesat, prin urmare si tehnologia trebuie sa fie adaptata la cerintele acestea. Adevarul este ca succesul unui proiect de constructii depinde foarte mult nu doar de un plan de constructii bun, ci si de folosirea unor materiale si unor tehnologii moderne, astfel incat procesul sa fie unul cat mai rapid si mai eficient.

Folosirea de pereti mulati Trench Cutter este o tehnica moderna, aplicata in special pentru proiectele ce tin de structuri de sustinere, de ziduri de retinere si in excavarea structurilor subterane. De exemplu, pentru constructiile ce tin de parcari subterane, de metrouri se folosesc pereti mulati Trench Cutter. Acesti pereti sunt rezultatul folosirii masinii de excavare cu acelasi nume, care este una de ultima performanta si folosita in multiple proiecte de constructii, care implica structuri de sustinere sau de retinere. 

Folosirea de pereti mulati Trench Cutter este o tehnica des intalnita in constructii, insa colaborarea cu o firma specializata in producerea acestor pereti este garantia pentru lucrari desfasurate rapid si eficient, cu o calitate pe masura. Ca exemplu de folosire a pereti mulati Trench Cutter poate fi proiectul Grupului Terratest, si anume constructia calei ferate Madrid Barcelona pentru TGV. Proiectele pe care le-a avut firma sau compania cu care va doriti sa colaborati sunt foarte importante si cu cat sunt acestea de mai amploare, cu atat mai multa incredere inspira. Astfel, aceasta linie de cale ferata a fost construita in perioada 2008-2011 si a reprezentat un proces complex si minutios, in care Terratest a fost un partener si un executor de incredere.