Lucruri fascinante despre Pokemon Go

I-a facut pe americani sa invete sistemul metric. Americanii mai bine ar face altceva decat sa intre intr-o aplicatie unde totul se bazeaza pe sistemul metric. Oamenii de acolo sunt obisnuiti cu sistemul lor de masurare asa ca nu sunt dispusi sa faca nicio schimbare nici macar de dragul unui joc. Nu e nevoie sa convertesti mile in kilometri daca esti in America, dar asta devine obligatoriu cand joci Pokemon Go, asa ca in fiecare zi lucrezi cu un altfel de sistem. Conform Google Trends, in primele zile de la lansarea jocului multi americani au cautat pe internet instrumente online pentru transformarea milelor in kilometri si invers. Asta din cauza oualelor din joc.

Ouale sunt pentru a avea mai multi Pokemoni printre multe alte avantaje aduse. Insa trebuie sa le ajuti sa se dezvolte si sa ajungi pana cand iese animalutul din ou mergand. Cu cat mergi mai mult, cu atat premiul e mai mare si animalul mai puternic cand iese din ou. Ouale vin la 2 km, 5 km, 10 km in denominari, asa ca toate aceste distante au fost tranformate pe internet. Partea buna este ca americanii s-au invatat cat de cat si cu sistemul metric si cand vor calatori in tari care il folosesc vor sti deja despre ce e vorba. Pokemon Go a creat un business de nisa foarte profitabil. Pentru ca e un joc care presupune invatare si exercitii fizice americanii au gasit o modalitate prin care sa se eschiveze, la fel cum altii au invatat rapid cum sa profite de pe urma lor. Imediat in toate ziarele si pe internet au aparut anunturi care se refereau la plimbatul de pokemoni, oua, si realizarea intregului traseu pentru cei care doreau sa avanseze in joc fara sa faca nimic. Doua dintre caracteristicile jocului au dus la dezvoltarea unor asemenea afaceri. Pokestopurile, locurile fizice unde jucatorii colecteaza itemi virtuali si Gym Trainers, locatii fizice unde Pokemonii sunt facuti mai puternici.

Ajungand rapid in aceste locuri le poate oferi un avantaj important jucatorilor, asa ca multi platesc cam 30 de dolari pe ora soferilor care ii pot duce unde doresc foarte repede. Soferii cunosc deja toate aceste locuri si reclamele sunt peste tot asa ca afacerea merge foarte bine. In curand vor aparea si aplicatii dedicate chematului de taxiuri pentru prins pokemoni si antrenamente. Acesta a fost cam primul serviciu care a pornit de la Pokemon Go si lista de servicii asemanatoare a tot continuat de atunci.