Alege oferta o oferta pentru revelion si te vei distra intr-o atmosfera selecta

Se spune ca atmosfera in care termini anul si incepi unul nou va fi aceeasi pe tot parcusul celor 12 luni ce stau sa inceapa. De aceea este bine ca revelionul sa te prinda alaturi de prieteni sau familie, in vacanta, relaxat si dornic de experiente noi, vesel si gata sa muti muntii din loc. Poate cele mai frumoase vacante pe care le poti petrece in tara, la munte sunt cele de la Predeal. Cu un potential turistic enorm, zona Predeal este perfecta pentru toate tipurile de turisti care cauta ceva mai deosebit.

Pachetele turistice pentru revelion Predeal includ servicii impecabile si facilitati oferite de unitatile de cazare pentru un concediu de vis, toata familia se va bucura de activitatile propuse de hotelieri, de mesele imbelsugate si divertismentul de calitate, de muzica buna. Daca alegeti o oferta Revelion Predeal din timp poti gasi cele mai bune camere la hoteluri de trei sau patru stele, poti sa ai o vacanta la schi mai ceva ca in Alpii elvetieni, noul an te poate gasi pe partie sau la caldura, alaturi de o masa plina de bunatati traditionale si acorduri minunate ale unei formatii romanesti. Pana la momentul revelionului te poti plimba prin Predeal, poti vizita Vila maresalului Antonescu sau Manastirea Predeal si alte obiective turistice inedite, te poti relaxa practicand diverse sporturi extreme, daca esti pasionat de asa ceva sau poti invata sa schiezi ca un profesionist de la cei mai buni instructori. Programul special pregatit de fiecare hotel in parte si focurile de artificii vor face deliciul serii de revelion, dupa miezul noptii se pot incinge petreceri pe partiile de schi sau in restaurantul hotelului astfel ca noul an va va gasi cat se poate de relaxati si fericiti, cu zambetul pe buze.

Prin Agentia de turism Eurotouring Travel va puteti rezerva chiar acum camere in hoteluri de trei sau patru stele, pe paginile ofertelor aveti informatii despre servicii si idei de petrecere a timpului liber, date suplimentare despre obiective turistice si zona respectiva, harti si video, review-uri din partea celor care au mai fost acolo. Rezervarea se face in doar doua minute prin calcularea pretului exact si plasarea solicitarii de oferta prin intermediul formularului special online. Daca nu ati gasit ce cautati puteti sa solicitati oferte personalizate consultantilor agentiei.