Ofera-i copilului tau sansa la un zambet perfect cu aparate dentare copii

Dantura noastra este foarte importanta nu atat pentru o masticatie corecta si o alimentatie corespunzatoare, cat pentru o comunicare eficienta cu cei din jurul nostru. Cativa dinti pozitionati incorect pot distruge sansa noastra la un loc de munca bine platit sau la o relationare fireasca cu prietenii nostri. Dintii trebuie ingrijiti de la varste fragede pentru a ajunge sa fie perfecti la maturitate.

Intrucat controlul dezvoltarii danturii este mai greu de tinut in frau mai ales in perioada de trecere de la dintii de lapte la cei definitivi, este recomadata apelarea la un medic stomatolog pentru indreptarea eventualelor defecte de aranjare si aliniere. Stomatologul va sti daca e cazul sa recurga la aparate dentare pentru copii in vederea corectarii dintilor care nu sunt pozitionati firesc sau va astepta pana cand toata dantura se va regla de la sine. La clinica Orto-Implant Expert echipa de stomatologi cu o pregatire speciala va identifica rapid probleme ce tin de dantura si pozitionare si va recomanda parintilor aparate dentare pentru copii care sa-i ajute pe micuti sa se poata exprima corect. Cazurile in care copiii vor fi obligati sa poarte astfel de aparate sunt diverse, de la observarea unor inghesuiri sau spatieri ale dintilor pana la dintisori care nu sunt in pozitie ideala.

Aparatele dentare puse la dispozitie de clinica amintita pot fi mobile, functionale si fixe. Cele mai bune sunt cele functionale si mobile, dar si cele transparente, care nu sunt observabile. Totusi, depinde mult de ce probleme sunt cu dantura micutilor si cum se vor acomoda cu astfel de aparate complexe. Avantajele aparatelor dentare tin in primul rand de estetica danturii, de un zambet alb si stralucitor, perfect, de muscatura corecta, de un proces de masticatie normal.

De regula, aparatele dentare se poarta pana la indreptarea dintilor sau disparitia problemelor observate la inceput, ingrijirea lor este simpla, din timp in timp stomatologul va „regla” aparatele pentru a pozitiona treptat fiecare dinte la locul lui firesc.