Cum alegem un apartament nou si la ce trebuie sa fim atenti in procesul de selectie?

Daca ati schimbat cateva locuinte in ultima perioada stiti foarte bine cat de greu este sa alegi apartamente noi Bucuresti fara sa te trezesti ca ai cumparat ceva la un pret prea mare pentru ce are in interior. Cumpararea apartamentelor este un proces de durata, implica o cautare minutioasa a informatiilor despre respectivele blocuri in care sunt apartamentele, numeroase vizite in zona pentru a vedea exact cum stau lucrurile. Dupa ce ati stabilit zona in care vreti sa locuiti si aveti cateva variante de apartamente noi bucuresti este bine sa va interesati de pretul pe metru patrat, iar daca nu este prea relevant pretul e bine sa mergeti si mai departe si sa tineti cont de suprafata, de calitatea materialelor folosite la constructie si de eventuala infrastructura.

Compartimentarea apartamentelor noi este diferita fata de cea din cazul apartamentelor vechi, spatiul este mai mare, materialele de constructie sunt net superioare, izolarea termica si fonica respecta ultimele standarde aprobate la nivel european. Finisajele vor conta foarte mult la un apartament nou si asta pentru ca designul interior si confortul, siguranta, toate depind de ele. Astfel in apartamentele noi avem parchet stratificat, geamuri termopan straine, sisteme de contorizare individuala. Daca locuinta se afla intr-un bloc in curs de constructie cu atat mai bine, puteti face modificari chiar cand se pune in aplicare proiectul, se poate alege nuanta pentru parchet, gresie sau faianta. Alt criteriu important in alegerea apartamentelor este departarea de unitati de invatamant, supermarketuri, mijloace de transport, spitale, policlinici, locuri de joaca, spatii verzi. Degeaba apartamentul e mai ieftin daca trebuie sa cheltuiesti pe transport si pe taxi zilnic, al fel cum un apartament scump intr-o zona mult prea aglomerata nu este iarasi de dorit. Solutia optima este ansamblul rezidential cu apartamente noi bucuresti, in care toate cele necesare sunt intr-un singur loc, mijloacele de transport se pot folosi fara probleme pe distante relativ mici, totul se intampla in interiorul ansamblului. Un criteriu esential este si cel legat de materialele de constructie si de proiectare.

Materialele de constructie sunt specificate de executant asa ca puteti cere informatii fara probleme, trebuie sa fie calitative si de obicei straine, cu rezistenta mai mare si punere in opera corecta. Proiectarea e iarasi importanta, un proiect realizat cu simtul raspunderii si cu cele mai noi programe va avea si o punere in practica mai buna si mai sigura, rezistenta mai mare la cutremure si la calamitati naturale, design elegant si aspect placut.