Cum te pot ajuta operatiile estetice faciale sa obtii efectul pe care ti-l doresti

Traim intr-o epoca in care medicina ne poate fi de folos nu doar in cazul unor grave afectiuni, dar si atunci cand vrem sa imbunatatim aspectul nostru fizic. Vorbind despre zona faciala, la sigur, esti de acord cu faptul ca fata ta este intr-un fel cartea ta de vizita, de aceea necesita o ingrijire deosebita. Multi dintre noi suntem nemultumiti de aspectul estetic al fetei noastre si de multe ori nu este vorba doar despre afectiuni ale pielii sau ingrijirea corecta, ci mai degraba despre forme ale fetei care nu ne plac. De cele mai multe ori femeile sunt nemultumite de forma nasului, poate fi vorba despre o afectiune sau pur si simplu despre o forma mai putin traditionala sau chiar neplacuta.

Din fericire, operatiile estetice la nas nu mai sunt o “descoperire”, dar mai degraba un fel de interventie normala si uzuala pentru a redefini forma fetei. Daca esti nemultumita de forma nasului tau si esti deranjata incontinuu de acest aspect, atunci, cel mai probabil, o solutie sigura ar fi sa te documentezi despre operatii estetice la nas. In primul rand, trebuie sa stii ca termenul medical utilizat pentru aceasta interventie de modificare a formei piramidei nazale este “rinoplastie”. Rinoplastia sau opertaiile estetice la nas sunt practicate in special in cabinetele de chirurgie cosmetica si pot fi de doua tipuri: interventia inchisa sau deschisa. Este la discretia ta si a medicului sa alegeti care interventie este potrivita pentru tine, in functie de forma pe care vrei sa o obtii, dificultatea opertiei, grosimea pielii etc.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand te gandesti sa apelezi la una dintre operatiile estetice la nas: iti va fi aplicata o anestezie locala puternica sau o anestezie totala, termenul de reabilitare este pana la sase luni si daca porti ochelari de vedere sau planifici operatia pe timpul verii, atunci ia in considerare ca undeva timp de o luna dupa operatiile estetice la nas nu este recomandat sa porti ochelari.