Ce se poarta in materie de canapele pentru living?

Element central al oricarei camere, canapeaua este un corp de mobilier foarte util in orice casa, care poate fi folosit si pe post de pat si pe post de „scaun” confortabil pentru invitati. Oferind un grad sporit de confort si de rezistenta in timp, cele mai multe canapele pentru living sunt confectionate din materiale de calitate, simplu de intretinut, cu un aspect elegant si foarte rezistente la uzura mare.

Cum se intampla si in cazul hainelor si accesoriilor, si canapelele pentru living trebuie alese in functie de trenduri si de designul care se poarta intr-o anumita perioada. In materie de canapele pentru living se poarta culorile neutre, mai usor de accesorizat cu accente cromatice variate si diverse pernute si pleduri colorate, stofe de calitate pentru tapiterie, tapiterii din plus, piele, piele ecologica, in diverse combinatii. Sunt potrivite pentru living si canapelele cu perne si saltele dehusabile, foarte versatile si usor de intretinut prin inlocuirea periodica a huselor. Confortul sporit e asigurat de canapele din spuma, extensibile, eventual cu arcuri de calitate, care nu se uzeaza rapid si ofera confortul unui pat obisnuit.

Cand va alegeti canapeaua pentru living trebuie sa va orientati spre cele care permit „spargerea” in mai multe module, cele modulare, care se pot transforma usor in fotolii separate sau coltare, in unele situatii. Acest model este potrivit pentru livingurile mai mici, unde spatiul este important si senzatia de aerisit este mai mult decat necesara. De asemenea, nu neglijati canapelele care se pot ridica pe perete, e adevarat mai scumpe, dar care va ajuta sa economisiti spatiu atunci cand vreti sa organizati o petrecere in sufragerie.

Ca o ultima idee, canapelele pentru living trebuie sa nu fie de dimensiuni prea mari, trebuie sa fie cat mai confortabile si in culori cat mai primitoare, adaptate designului si cromaticii camerei in care sunt amplasate.