Evenimentele pe care fanii muzicii electronice nu trebuie sa le rateze

Iti place muzica electronica / deep-house / tech-house / minimal? In luna iulie, vor avea loc cateva evenimente si party-uri cu muzica electronica pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Aduna-ti gasca de prieteni si veniti sa va distrati la:

Studio Martin ''Days Of Summer''.  Dupa o prima editie memorabila, Studio Martin “Days Of Summer” continua seria de petreceri in cea mai frumoasa gradina “suspendata” din oras, pe terasa Promenada Mall din Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 4 iulie 2015, iar line-up va fi alcatuit din artisti precum Nicole Moudaber, Clive Henry, Negru, Rosario Internullo, Victor Stancov si Fouchat. Pretul biletelor variaza de la 20 la 40 de lei si pot fi procurate la intrare.

The Mission in the park. „The Mission in the park” va avea loc in data de 25 iulie 2015 in Parcul Herastrau din Bucuresti. La eveniment vor participa Loco Dice, Kenny Glasgow, Chaim si Rosario Internullo. Biletele pot fi obtinute prin comanda online pe Bilete.ro prin e-ticket, prin livrare la domiciliu prin curierat sau in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos.

3 days Smoked Olives Festival. „Smoked Olives Festival” va avea loc in data de 26 iulie 2015. Este un eveniment de muzica deep-house¸ tech-house si minimal si se va desfasura in Padurea Chiciu in apropiere de punctul de trecere cu feribotul Ostrov, Calarasi, Romania. Varsta minima de participare este de 21 de ani.

The Biggest Rooftop Party in Town. „The Biggest Rooftop Party in Town” va avea loc pe 11 iulie la Bucuresti. La eveniment vor fi prezenti Booka Shade, Hobo, Hunter/Game, Atapy si Mahony. Intra pe Anyplace.ro si afla mai multe detalii despre evenimentele ce vor avea loc in Bucuresti si in tara in urmatoarea perioada! Pe Anyplace.ro vei gasi: evenimente si concerte, fotografii de la evenimente, podcasturi, prezentari ale cluburilor, barurilor, cafenelelor din tara.