Cazare mai ieftina, suveniruri mai multe

Vacantele cu preturi mici sunt un fenomen relativ nou. Calatoriile cu adevarat ieftine, organizate din timp, reprezinta o tendinta care a capatat o popularitate tot mai mare in ultima perioada. Datorita internetului si a agentiilor locale, oricine poate obtine acum oferte extraordinare pentru hoteluri, cabane si vile la munte, in orice sezon. Astazi, mai mult ca oricand, ofertele online ale proprietarilor sunt la ordinea zilei, iar o cazare ieftina munte este usor accesibila.

Intr-o era de declin economic, investitia este cea mai importanta si trebuie sa iti asigure toate beneficiile de care ai nevoie. De aceea vacantele ieftine la munte necesita “pandirea” indelung a ofertelor si actionare timpurie. Cand te afli intr-un oras pe care nu l-ai mai vizitat niciodata cu siguranta vei dori sa platesti mai putin pe lucruri lipsite de valoare culturala, cum ar fi transportul cu taxiul sau facilitati inutile, dar sa investesti mai mult in obiectivele turistice locale, suveniruri si distractie. Totul capata sens, nu?

Vacantele ieftine la munte nu sunt greu de obtinut, insa au nevoie de o planificare atenta. Poti incepe prin consultarea ofertelor de pe internet, cum ar fi cele de la  TouristRomania.ro. Alege cateva oferte si compara preturile intre ele pentru a gasi cele mai bune tarife pentru tot ce ai nevoie. Daca vrei sa te relaxezi mai mult de cateva zile, multi proprietari de hoteluri si vile sunt gata sa ofere discounturi considerabile. Astfel poti obtine reduceri de zeci, pana la sute de lei pentru vacante care depasesc 5 zile de sedere. Ba, mai mult, majoritatea hotelurilor si vilelor din zonele montane practica tarife separate pentru weekend si restul zilelor saptamanii. Asadar, poti salva pana la 30 de lei pe zi daca alegi sa iti petreci concediul de luni pana vineri.

Pentru a beneficia de aceste servicii reduse tot ce trebuie sa faci este rasfoiesti ofertele actuale. Daca, totusi, ai gasit ceva care ti-a placut foarte mult, dar nu iti poti permite, incearca sa iei legatura cu proprietarul. Negocierea cu acesta poate duce la o reducere considerabila, iar tu te poti bucura linistit de frumutetile naturii si obiectivele turistice locale.