Jocuri


Pasiunea pentru joc se naste cu noi si moare cu noi. Ne jucam inca din momentul in care suntem in fasa si pe masura ce crestem, chiar daca jocurile pe care le jucam se schimba, nevoia si pasiunea pentru ele nu scade niciodata. Evolutia tehnologica face in asa fel incat jocurile sa devina din ce in ce mai interactive, si sa te lase sa te joci cu masini si atunci cand ai 70 de ani fara ca cei din jurul tau sa creada ca ai inebunit. Si pentru ca suntem diferiti, si fiecare din noi avem alte interese as vrea sa vorbesc de doua tipuri de jocuri diferite, unul cu public in general mascului si unul cu public in general feminin,
Primul topic pe care il voi aborda este cu jocuri cu masini. Acestea sunt adaptate tuturor categoriilor de varsta, de la copii la adulti, avand dificultati diferite si multe nivele pe care trebuie sa le parcurgi. Jocuri cu masini se gasesc atat pentru PC cat si pentru mobil sau TV, asa ca aproape oricine are acces la ele. Dar sa nu va imaginati ca in toate jocurile cu masini va trebui sa faceti curse. Creatori de jocuri au incercat sa diversifice cat mai mult paleta acestui tip de joc, astfel incat puteti sa reparati masini, sa le creati si evident sa le conduceti.
In acest paragraf voi incerca sa vorbesc  despre jocuri Zuma Deluxe.  Acest  tip de jocuri se adreseaza in primul rand copiilor si sexului feminin. Jocul este unul de tip puzzle in care trebuie sa nimeresti 3 bile de aceasi culoare pentru a le elimina. Castigi in momentul in care nu mai exista bile. Evident ca exista diverse nivele de dificultate si bile cu caracteristici speciale care pot sa te ajute sau sa te incurce in misiunea ta.
Desi sunt niste jocuri care exista pe piata de multa vreme, puterea lor de reinventare le face sa fie in continuare printre cele mai jucate.